Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van Secondtime-Watches.

Algemeen: deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten met Secondtime-Watches betreffende de verkoop, levering en betaling van alle producten. Secondtime-Watches behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen. Bij het plaatsen van een bestelling dient u aan te vinken dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Producten: wij doen onze uiterste best om onze website zo goed mogelijk up-to-date te houden, en op de omschrijvingen van producten op onze site zo correct mogelijk te vermelden. Toch kan het voorkomen dat er fouten in de omschrijvingen van producten staan. Daarom kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen van de horloges zijn altijd van het horloge zelf en van Secondtime-Watches.

Bestelling, Betaling en Levering: Als u een horloge bestelt, ontvangt u een email met instructies betreffende de betalingen en de levering. Betaling geschiedt vooraf, onder vermelding van het StW intern volgnummer. Betaling in termijnen is niet mogelijk. Inruil van Juweliers aanverwanten producten altijd. Producten worden verzonden nadat de betaling ontvangen is. Secondtime-Watches is niet aansprakelijk voor de levertijden, tenzij er sprake is van grove fouten of nalatigheid.

Retournering: alle horloges in ons assortiment worden getest en nagekeken voor dat wij ze verkopen. Mocht u om wat voor reden dan ook hierover niet tevreden zijn, dan kunt u het product binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. U kunt er dan voor kiezen om een ander horloge te nemen, of om uw geld terug te ontvangen. De retourzending dient u vooraf aan te kondigen door een e-mail te sturen naar info@secondtime-watches.nl. Alleen ongebruikte producten vergezeld van de originele verpakking en een omschrijving van de klacht kunnen worden teruggestuurd. Retourzending geschiedt op eigen risico en voor eigen rekening of door StW anders besloten. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in behandeling genomen! Nadat er is overeengekomen, dat u geld terug gaat ontvangen, dan dient u nadrukkelijk uw naam, woonplaats en bankrekening nummer te vermelden. Alleen wanneer u duidelijk uw bankrekening nummer vermeldt kunnen wij ervoor zorgen dat u uw aankoopbedrag retour ontvangt. Verzendkosten worden niet vergoed.

Verzending: Hoewel het zelden voor komt dat een pakket niet aan komt, kan het voorkomen dat er ergens iets mis gaat. Dat risico wordt in de meeste gevallen door ons gedragen. Er zijn echter enkele uitzonderingen: onze verantwoordelijkheid beperkt zich tot de eerste aanbieding op het door de klant opgegeven adres. Vanaf het moment dat het pakket voor de eerste keer is aangeboden aan het opgegeven adres, vervalt onze aansprakelijkheid. Geef dus bij voorkeur een adres op waar overdag iemand aanwezig is. Alle pakketten worden geleverd aan het door u opgegeven verzend adres. Controleert u verzendt adres voordat u dit doorgeeft aan ons. Indien een verkeerd adres is opgegeven, geef dit dan zo snel mogelijk door. Als er geen aanpassing is gemaakt zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending en aflevering van het pakket. Wij verwijzen u in dit geval door naar de bewoners van het door u opgegeven adres, en naar de DHL klantenservice.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermissing als het pakket door DHL is uitgereikt op een adres waar meerdere personen het pakket kunnen aannemen, bijvoorbeeld bij bedrijven, instellingen, studentenhuizen, kamerverhuurbedrijven e.d. Het kan voorkomen dat een pakket vertraagd bezorgd wordt. Een pakket wordt pas door de DHL als vermist aangemerkt als het een week na verzending nog niet is aangekomen. Deze regels wijken af bij internationale verzendingen kijk voor deze informatie op de DHL site. Mocht u na een week het pakket nog niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens: verstrekte informatie met betrekking tot persoonsgegevens wordt alleen gebruikt voor het verzenden van producten en nieuwsbrieven. Persoonsgegevens worden niet gebruikt voor enquêtes of vragenlijsten, en worden niet doorverkocht of -gegeven aan derden.

Indien u vragen heeft, over deze algemene voorwaarden van Secondtime-Watches kunt u contact met ons opnemen.

0031(0)654636386.
0031(0)264955152.